t@k s@y@nG aku ke????~~~

ayg,,npe ayg pyh da nk ikt ckp aby?ayg nk blz smua ke psal ksalahan aby?ayg,,tlng r..(aku sayang kamu)....ayg,,npe ayg ckp kt kwan aby yg ayg syg dy..ayg kbo tlng jgn tngal kn fina la..ayg,,sbodo2 aby ponw.aby ad prasaan taw x! aby xmo r ayg due kn aby..aby xpnah duekn ayg..ayg,,ary tu ayg ckp kt kwan aby gk..ayg syg dy..da due owg da ayg kbo gtu kt kwan aby..tlng  r ayg..aby xmo da gado ngn ayg n ngn kwan2 aby..law ayg nk blz mnd ksalahan aby..ayg bnuh la aby,,ayg hkum la aby..tpi tlng r..jgn kbo kt kwan aby,ayg syg dy..tlng3 r ! jgn wk cmniy agy..ayg thu kn aby syg ayg..aby cnta ayg..smalam 23 november 2011 aby mmpi ay kpl ngn kwan aby taw.ayg duekn aby..ayg,,skira ny ayg ad owg len..kbo r kt aby.tlng r jujur...ayg kbo smua ayg wk ksalahan smuany kcik.ayg,cbe pkir..ayg wk okmo2..kcik2 lme2 bsar x?jdi bukit x?jdi kn..ayg,,tlg r..ayg kbo ayg syg aby kn..ayg,,tlng r jujur len kly ngn aby..ayg,,tlng r ..jujur la kt aby..ayg da bnyak tpu aby..skunx ni aby tgop ay da smakin rpt ngn ajib n nabil..ayg,,tlng la..jujur kt aby..ayg ad owg len ke?ayg da wase nk duk kt ayg..aby da duk kt sisi ayg..bia aby tman ayg..ayg,,ayg kbo aby ayg bnyak brubah kn?skunx ni ayg lgy la bnyak brubah..ayg,,skunx ni aby tgop ayg da brani lwN aby,g mne2 okmo xkbo,pstu ayg mcj ngn lky len ayg xkbo ponw kt aby...ayg bnyak taw brubah..ayg,tlng la..aby okmo mkir sal ayg..ayg,,,aby sayang ayg..aby da xthu nk kbo apew kt ayg da..aby da wase brsyukur dpat luah kn kt blog n kt isyraf hakimi....ayg,ckup la tu wk aby gniy..aby amat mncintai ayg n mnyanyangi ayg..aby brani sumpah aby syg ayg ktat2,aby cinta ayg ktat2 n jgn buad agy neyh..mmuuuaahxx!!!!!!!
lme aq x update blog niy ..  hmm ... ary niy rse cdey sangad ...npe dy tuduh aq bkan2 camtu .. aq xdop msj nan owg len pown law time aq nan dy x msj ... aq xtahu da na cakap pe ... haty aq rse da hncur berkecai .. arghhh ! tekan ny la idop aq skunx .. nape slalu wt aq nngs ... tolong la ... jangan wt gney ag sayang ... xsnggup da nak nngs ... :'(

benci aq tengox muke dy

emmm ... serabut rase aryniy ..nape ? cbb pmpuan 2 ar ,.. bkp la dy x g je skola len .. serabut je duk skola niy .. stiap kali aq tengox dy ,,truz ilang mud aq ..org yg x bersalah pown aq jady nk mara .. hmmm .. tekan weyh .. tuhan je tahu ... xtahu da aq nak wt gne supaya aq bley lpekan sume citer sal dy n 4we aq ... stiap kaly aq tengox dy ,, mcm2 aq mkir .. saket ny aty aq ... nk g tampr2 rse puan 2 ... xpadan dengan pendek ! xdop MARUAH dry lngsung .... puan jenis mnde dy 2 .. bkp dy sokmo rosakkan kebahagian org .. dy ader 4we da kn ! bkp gyler kn 4we aq agy ny ...AQ BNCI MG !
aq ader satu citer taw .. aq nak citer kat korang sumer .. petang tadi aq on9 FB .. aq rase cam ader yang sangat2 pelik .. nak tahu apew ? aq raser pelik cebab setiap kali aq on9 aq xnampak batang idung EX-BF aq .. biasa setiap kali aq on9 ader jer dy .. pastu ,, tetibe jer tangan aq raser gatal nak tengox dy punyer profile ..aq pown cari nama dy .. tiba2 kan ,, aq tengox terpampang kat profile dy tuh (+1 ADD AS FRIEND) .. huhu .. terkejut gak muler2 .. tapy aq nak bagitau korang yang aq lagy suker bile dy remove aq dari friends dy .. hahaha .. dyer ingt aq kesah sangad ar dy buad camtu ?? woittt ! silap ar .. aq cket pown x kesah .. aq ckew gyler2 ko remove aq .. ko ingt aq nak sangad kawan nan ko 2 ? tak hingin arr .. setakat mukew ko .. apew lah sangad .. hahaha ... aq harap law tuan dy bace niy ,, law terasa mintak maaf ar banyak2 .. aq sajer jer tulis .. memanx hajat nak suruh tuan dy bace ... soe yupp ! kuang3 ! and satu agy aq nak gtaw ,, yang aq hapy sebab ley tulis benda niy .. ! hahaha ..
hye .. da lme xupdate blog .. rindu pown ader .. sebenarnyer malaz nak care blog niy .. malaz nak menaip .. huhu .. banyak cite nak cite niyh .. pasal si dye ...nape slalu je wat aq nngs .. xder keje len ke .. wat aq nngs je tahu .. sampai ble niy weyh .. sampai maty ker ? aq rase aq da ckup bek lyn dy tapy cmniy dy balas kat aq .... aq skunx pown da len .. da rse cam cpt mara ,, cpt bdmud n apew ntah .. da serabut gyler rase nan dy .. tapy nak wt cmne ag kn .. aq sayang dy sesangad .. walau pew yg dy buad kat aq ,, aq akan ttp sabar selagy aq bley sabar .. hary niy aq rase saket aty sanagd nan dy .. knp ? ntah ar ... err ~ mlaz ar nak cite bnyk2 .. saket aty je .. :) lwn kaly la aq cite .. hehe
b ... nape ary niy kiter langsung x hepy !!? b tahu x cyg cdey gegyler .. bkp b x paham cyg ? susa ker b nak paham cyg ? b ,, xpaham banyak pown ckit jady ar ... jangan ar sampai langsung x paham ! cyg xtahan gmey b .. cyg terseksa .. b ..cyg sayang b taw .. sayang sangad .. tapy kadang2 perasaan saynag 2 berkurang  .. b ,, tolong larh b .. pham cyg ..plizz ... cyg mintax sangad .. b ,, sumpah cyg cdey ! cyg x tahu da gane nak ubat kesedihan cyg niy ... sejak akhir2 niy ,, b len .. b lyn cyg cam xmo lyn .. cam xikhlas ...b xsayang cyg da ke ? b ,, cyg kbo da kat b seandainyer b x saynag x ckew n whatever la .. b gtaw cyg .. n lepas cyg nan care moleq ! :(

jelez lagi .. lagi2 jelez .. :(

cemburu ? emm .. memanx .. owg cakap cemburu 2 tanda sayang .. tapi tolong la  .. cemburu biar la bertempat ..  xmara nak cemburu .. cemburu la .. sayer ngaku sayer pown kuad cemburu ... tapy sebelum sayer cemburu ,, sayer pikir dulu ...sayer takot ,, cemburu sayer niy akan menyebabkan  sayer nan awak gado teruk .. sayer xmo .. awak ,, sayer tahu sayer salah .. sayer chat dlu nan budax 2 bwu sayer bgtaw awak .... soe sngad ! sayer salah ... :(
syg's sayer .. hmm .. sanggup b wat cyg camniy kan ? cyg x sangka b gney .. cdey gegyler nan perangai b mlm niy .... bkp b jd gney ? cyg niy terul sangad ke ? apew yg kurang ? mnde yg x cukup cyg bg kat b slame niy ? cakap b ! hurmmm ... b ,, npe b pentingkan game dary cyg ? game 2 ke cyg mkwe b ? b wt game 2 cam mkwe b kan ? sepanjang mse b dengan dy .. setiap jam ,, setiap minit ,, setiap saat ,, setiap ary b luangkan mse dengan dy ... tapy why dengan cyg b xley wt g2 ?susa sangad ker nak luangkan ms b nan cyg ? nak habiskan mse b dengan cyg ... this night ,, cyg nak trus trang nan b .. cyg selalu kecewa nan perangai b .. cyg cakap b len b ckp x ,, tapy kenyataan nyer memanx b len .. b cam da bosan kapel nan cyg ..b ,, law da bosan cakap b ! cyg xkesah .. sumpah cyg x kesah .. tapy cyg akan sad gegyler ... knp ? cebab cyg da khilangan seorang laki yg selama niy penah wat cyg bhagia .. cyg cdey ?  ader ke b kesah ?? mesti x kn .. wat pew kesah kan? buang mse .. hmmm... mlm niy b rela x blz msj cyg cebab b men game .. btol ke ? ntah ar b .. cyg xtahu na cye ke x .. tapy  law betol,, cyg juz na ucap tengs kat b ....
b ,, bkpe niy .. b oke x ? bkpe b sokmo daket dada ? xmo la nangis2 gney ..cyg isau la .. b saket dada biase2 jer kan ? :(  jangan la saket teruk2 .. cyg syg b .. cyg xmo khilangan b ... b ,, letak ubat kat dada 2 .. cyg suh tidoe xmo ..DEGIL .. exgy lagy saket kn susah .. takot sangad owg badmud .. biase larh 2 .. cyg badmud kejap jer .. jap agy oke ar tu .. :)
aq skunx da len ker ? da berubah ker ? hmm .. ntah la .. aq pown tak tahu .. aq skunx malaz rase nak pegang fon .. nak mesej pown aq malaz .. to syg aq ,, soe larh law aq selalu tak de mud nak layan dyer... aq tak tahu kenapa aq ley jady gitu .. aq pown tak sangka aq ley jady g2 .. kadang2 aq raser diri aq niy bodoh sangad sebab buad camtu kat owg yg aq syg sedangkan dyer langsung tak bersalah ! aq jahad !! teruknye aq niy .. hmm .. kadang2 perasaan bersalah timbul pada diri aq .. nyesal pown ader .. tapy ,, apew aq boleh buad ? aq sendiry tak tahu pew yang boleh aq buad ... MOHD AIMIE RIEZAL tak bertuah sebab dapat pmpuan macam aq ... aq syg kat dyer tapy aq buad jugax benda yg boleh buad dyer rse cdey n kecewa ..apew nak jady dengan aq niy !!!!!!!
hahaha .. berdebar gyler doe ! hary niy aq sudah KANTOI sama mak aq .. huhu .. mak aq da tengox sume pic antara aq dan dye .. 4 karung dy kasi kat aq .. fuhh saket telinga aq mendengarnyer .. memanx best arr .. law korang dengar konpem korang tutup telinga .. aq nak tutup telinga tady takot lagi banyak dy kluarkan .. jadi aq pown senyap ! hahaah  .. skunx aq tak tahu dy mara aq atau tak ... aq nak wat senyap jer .. aq  lngsung x ingt nak delete pic 2 ,,  ALAMAK aiii ! mak aq pown satu mimpi apew tak tahu tibe2 jer dy cakap .. meh jap fon nak tengox pic riezal ... ingt kan dy nak tengox pic riezal yang aq wt wallpaper 2 jer .. tapi dekat sume album dyer tengox .. arghh ! memanx panas aq ... tak sangke benda niy akan jadi .. fon aq da cket da pic .. aq da delete pic yang aq nan riezal 2 .. aq simpan pic yang aq sorang n dyer sorang jer .. woiittt ! takot doe .. naseb bek dyer tak rampas fon ..kuangx3 !!

frenz ...

aq ader satu citer .. nak dengar tak ? law tak mo dengar malaz ar aq nak citer .. buang maser jer .. nak ke ? k2 aq citer ..aq ader sorang kawan ..dulu aq kire rapat ar jugax nan dyer .. naik jer form 2 ,, hubungan kite orang jadi renggang .. aq tak tahu kenapa dyer benci sangad kat aq niy .. aq tahu aq gedik ! aq tak sempurna macam dyer tapy dy tak de hak nak benci aq kan .. hmmm .. aq skunx selalu terfikir .. jahad sangad ker aq sampai dyer tak suker kawan dengan aq .. teruk sangad ker aq niy ? hmm .,.aq da separuh gyler pikir sal benda 2 .. kadang2 aq sendiri rase bersalah sedangkan aq tak bersalah .. aq nak mintak maaf ar kat kawan aq 2 law selama aq kenal dy aq ader wat salah .. aq juz nak bgtaw dy aq tersa nan dy .. aq  senyum bukan men ikhlas tapy dyer ? langsung tak balas ..cdey nyer aq tak terkater .. 
b ,, cyg mintak maaf cebab kurang layan b today k .. cyg tak der mud .. cyg sendiri tak tahu kenapa .. maybe cebab yang fb 2 kot ... entah la syg .. soe sangad2 .. cyg syg b .. SUMPAH xdew mud gyler vavi * !!tak tahu kenapa jady camniy !! kenapa3 ?:((  mintak maaf ekh syg .. cyg tak der niat nak wat b cdey ,, nanges , n  sumenyer larh .. .. cyg harap b dapat sabar nan perangai cyg .. cyg  memanx macam niyh untuk pengetahuan b .. hmm ..  'b tgop cyg da len ary niy.cyg da brubah' .. b ,, cyg tak berubah ! tapy SUMPAH CYG BADMUD GYLER ARY NIY !  b ,, cakap la papew pown yang b nak cakap .. cyg tak kesah .. memanx cyg yang salah .. cyg pown satu hal .. tibe2 badmud .. tak bagitaw pown kenapa kan ? hmm.. cyg saje tak mo bg taw b ! benda 2 bukan penting pown .. anti b cakap .. lorh cyg ,, takkan sal benda 2 pown nak mengira .. .. hmmmm ... emmmm .. b cakap la papew pown ekh .. cyg tak kesah .. LEBIU !!



Zack Boyzz sayer windu awak ..
Yesterday at 3:48pm ·  ·  · 

  • Trg Leaderz likes this.

    • Zack Boyzz sy ponw wndu awk gk..
      21 hours ago · 

    • Aimie Hani xthn ite tgk.....
      21 hours ago · 

    • Zack Boyzz doh dngki ke guane?
      21 hours ago · 

    • Aimie Hani sengal oyak ke aboh....
      20 hours ago · 

    • Zack Boyzz KBO la.xtkot arr
      20 hours ago · 

    • Eyra Syafiera eleh,,xtkt konon....ak royak kn,,
      19 hours ago · 

    • Zack Boyzz kbo la.ADe aKu KeSaH. KaSi LiKe sAjALaH.
      19 hours ago · 

    • Eyra Syafiera koya............
      19 hours ago · 

    • Zack Boyzz hahaah
      19 hours ago · 

    • Fyna Afyna emm..no komen .


      aq nak kasi tau korang  aq cdey gyler nan mnde 2 .. aq terasa nan mak dyer .. tuh la .. aq da cakap kat dy mak dyer tak skew aq nan dy kpel tapy dyer cakap tak !! hmm.. aq da gyler ! aq nak nngis biler bace 2 .. tapy aq tahan .. mungkin owg yang bce blog aq niy cakap ' takkan ar pasal benda niy pown nak rase aty ' memanx !!! memanx aq rase aty .. SUMPAH  aq cakap aq memanx cepat terasa .. soe ar law bnde niy buad sayang sayer terasa ...  

sayang dyer sangad !

mohd aimi riezal bin azmi .. huhu betol tak name u niy sayang ? hehe .. law salah soe yupp .. hehe .. law nak suh betolkan bagi IC . huhu .. sayang dyer sangad2 taw .. law tak taw 2 tak taw  ar nak cakap camne ... hehehe .. sejak sayer kenal dy kan .. sayer rase perangai sayer yang teruk 2 da ilang .. tapy tak tau la di mate owg len tak ..sayer sayang dy same macam sayer sayang parents sayer .. sayer cinta dy lebih dari segala2 nya   .. hehe.. sayer arap hubungan kiter kekal sampai biler2 .. sapew2 yang bace niy tolong lah doakan kite owg kekal .. da lame sayer tak jumpe dy .. teringin sangad nak jumpe .. tapy nak wat camne .. tak de rezeki kot .. huhu .. xpew sayang kan >? law ader rezeki kiter jumpe ea ..sayer nak mintak maaf banyak2 kat dy cebab sayer da banyak lukekan haty dy .... sayer buad dy mara ,, nngis,,kecewa nan sayer ..sayer buad dyer terasa aty .. jahad kan sayer niy ?? memanx jahad .. hishh apew nak jadi nan sayer niy .. 'B ,, CYG MINTAX MAAF EKH' cyg nak sangad lam satu hary 2 kiter tak gado tapy tak tahu kenapa kiter tetap gak gado .. sehari tak gado tak sah .. kadang2 kan ,, law kite owg gado sampai putuz .. sayer larh niy .. mulut niy gatal nak sebut perkataan putuz law gado .. macam ar beshh sangad perkataan 2 kan ? hmmmm .. AQ SAYANG RIEZAL KETAT-KETAT .. huhuhu

soe syg's

awak2 ,, awak salah ! sayer tak tuduh bukan2 sal mak n ayah awak ! sayer bukan tak cayer kat awak yang awak cakap mak n ayah awak tak marah kiter kapel.. tapy sayer selalu fikir .. betol kew mak ayah awak tak marah .. awak ,, takkan pasal benda niy kiter nak gadoh ..tolong la ... SUMPAH sayer da penat gadoh nan awak .. dulu time awak mjok ,, sayer tak pujuk awak cakap macam2 .. tapy skunx biler awak mjok ,, sayer pujuk ,, awak plak wat tak layan .. sayer pujuk pown macam pujuk tunggul kayu .. hmmm .. sad gyler nan awak .. awak niy tak memahami sayer .. sayer tak tahu da nak gtaw awak camne bia awak memahami sayer ... sayer nak cakap kat awak yang EGO awak lebih sangad sangad ! soe law awak terasa .. sayer cakap benda yang betul .. luv u dear ..
weyh3 ! tady kat skola blajar bi tak tahu papew pon.. hahaha .. ntah papew ar cg 2 .. jet ski larh ,, water spotr larh ,, swimming larh .. macam2 .. cg ngajar kat depan aq n besfrenz aq duk wat keje sendiri ...hahaha .. buad  BLOG BOOK !!! hahaaha .. macam2 larh .. macam budax2 kan aq nan kawan aq niy .. tapi takpe yang pasti kte owg hepy berdue .. huhu.. blog book da .. blog book 2 kiter wat nan buku tulis jer .. blog book 2 kiter anggap cam blog kiter .. tapi blog book 2 kiter bukak n tulis isi aty kita time kiter tak ley nak luah isi aty kiter kat blog niy ..huhu .. memanx beshhhh !! huhu .. nama:athirah nur afina  tingkatan :2krk3  mater pelajaran :blog book 
nama guru : imiszu...haahahaha .. niy bende yang terpampar kat depan blog book aq .. hahahahaha .. nak gyler rase ..sabor jer la.. hehehe ...

ponteng :(

hye ! aq niy jahad ker ? naper eh aq niy BODOH sangad ? ee sabor jew la.. ader ker patot kat skola tadi aq ponteng ?? memanx bodoh ar aq .. pas ponteng kelas ponteng plak koko ..! hadoii ..apew nak jadix aq pown tak tahu larh ...aq ponteng mase sains .. lpas rehat cg pnggil aq n member aq .. cg nak jumpe..fuhhh ! memanx berdebar gyler ..tak tahu nak kasi alasan pew .. naseb cg tak mara .. cg juz bagi nasihat kat kiter owg n cg cakap cikgu maaf kan korang berempat lpas niy jangan wat agy ... aq arap pas niy aq da tak buad bende2 niy .. nyesal doe !! hmm .. aq niy nak jadi apew tak tahu .. malas nak mampos !! aq nak gtaw kat mohd aimie riezal aq mintax maaf cebab ponteng .. aq janji kat dyer aq takkan wat agy .. soe yer sayang ! :(

sabor jer larh

awak ,, maafkan sayer .. sayer buntu gyler ..sayer kene jage dua hati dalam satu masa .. sayer sayang si  A  dan sayer nak kawan nan si  B .. sayer nak jage hati si A sebab dyer pakwe sayer dan sayer nak jage hati si B sebab dyer kawan sayer .. sayer tak mo curang nan  si  A .. sayer tak tau nak cakap camne .. sayer tak mo layan si B sebAB  sayer takot si  A cakap sayer curang n dyer mara sayer .. tapi sayer pon takot law sayer tak layan si B si B terasa aty nan sayer .. skunx ?? sayer da tak tau nak wat pew .. sayer nak gyler pkir benda niy .. sayer betol2 tak mo curang !! sayer nak mintax maaf kat si A andai sayer ader menyakiti korang berdue !! soe keyh !! :((
b ,, cyg sayang b ! cyg tak curang ! cyg nan adam 2 tak der papew hubungan pon..cyg nan dyer juz kawan .. b tolong ar cayer kat cyg..cyg btol2 tak curang .. cyg panggil dy abg cebab cyg anggap dyer macam abg cyg sendiri tapy b salah anggap ..b ,, nape benda niy jady kat cyg ? cyg tak sanggup nak hadapi benda niy ... cyg sayang b sowg jer selain family cyg .. cyg betol2 tak curang !!!!!!!!!! b,, cyg merayu kat b jangan mara cyg agy ..  DEAR ,, ILYSM !!! :'( cyg mintak maaf andai b terluke ! andai b terseksa kapel nan cyg .. :'(
awak ! sampai biler kiter nak gado ? sayer da tak mo gado nan awak! sayer syg awak awak tau x?tak pernah sedetik po(n ader di fikiran sayer untuk gado nan awak..tapy naper awak nak gado nan sayer .. ? sampai biler kiter nak camni ? awak tak pernah terfikir ker yang takder gune kiter gado cebab pakwe kiter gado..awak,,kiter bukan budax kecik..kiter kan da besar ...sayer arap awak dapat pikir betol2..patot ker kiter gado cebab pake ? patot ker kiter kiter wat perangai cam budax2 ? takkan ? awak !! da la ... plizz .. :'(

sayang kawan sayer ..

sayer ader sorang kawan..sayer sayang dyer sangad2..sayer tak tau naper dyer marah sangad kat sayer ..sayer tak salah..sayer tau kte punyer kapel tengah gado skunx..tapy jangan la sampai kiter pown nak gado..awak ,, sayer saynag awak tau..sayer tak mo gado nan awak..sayer da pening pikir sal benda niy..sayer betol2 tak nak gado nan awak...sayer da tak der kawan baik selain awak...awak,, sayer mintak maaf atas pihak sayang sayer n sayer law kte orang ader wat korang saket aty...kiter orang arap korang ley maafkn kiter orang n kiter ley kawan cam dulu .. sayang awak !!!!! <3
Hye cyg...niy b...cyg,npew cyg slalu mara b??npew??cyg,,law cyg nk mara b,jgn la smpai ptuz...b xmo khilangan cyg..da bnyak kli b khilangan cyg.law bley psniy krte jgn ptuz agy da.b trsksa cgt2 ble ptuz ngn cyg..cyg,,b mhon jgn tnggalkn b.b cgt mnyayangi cyg,b cgt mncntai cyg..cyg,,b mrayu cgt2 tlng jgn mntk ptuz psniy ngn b...b ingt lgy.ary tu kte jmp n kte jnji antra 1sme laen yg kte xkn ptuz,lam encet kte ponw jnji gk kte xkn mntk ptuz..tpi knapa tdi cyg mnt ptuz ngn b??npew??b thu la b xensen..b thu la cyg krang ksih syg dri b..b thu la cyg da krang syg b cbb dlu rjin skali b tpu cyg...tpi tu crite lme da...cyg,,jgn la ptuz..b
mrayu cgt2 niy....b sygkn athirah nur afina ! ! ! b cntakn athirah nur afina ! ! ! ............................                                 <3 aku SAYANG athirah nur afina <3
                                 <3 aku CINTAKAN Athirah nur afina <3
               
                                                                                                                                   create by riezal

b,,cyg nak mintax maaf cbb petang kelmarin cyg da wat b terasa aty nan cyg..cyg da wat b kecewa n kesal nan cyg..b,,cyg sebenarny nak gurau jer nan b..cyg tak windu b tapy cyg misz b taw..cyg tak tau plak bende len yang jady..nyesal rase cyg wat b gitu..apew nak jady nan cyg niy b ?? jahad nye la cyg niy..hmm..b ,, cyg arap b ley sabar nan perangai cyg yg kurang menyenangkan aty b niy .. eee !! nyesal nyer wat b gitu !b ,,sekali agy cyg nak mintak maaf banyak2..b,,cyg sayang b taw..cyg wndu sangad kat b ..b,, b selalu cakap kat cyg yang b saket dada ,, batuk berdarah kan ?b ,, cyg takot b jady cam kawan akaq cyg ..cyg takot sangad ! tapy takpe..cyg sentiase doakan b bek2 jew k sayang ! luv u so much !! mmmmmuuuuuaaaahhhh !!!
B !!  b saket pew sebenarnyer ? b tak sakit yang bukan2 kan ? b saket biase jer kan ? b,, cyg esau ! cyg tkot b saket yang bukan2..cyg sayangg b .. b ,, nape b slalu batuk berdarah ? b g klinik tak agy ? mama b da tau ? b,, g la cek kat klinik..cyg xmo b saket teruz..cyg nak tengox b sihad .. banyak btol penyakit b sejak akhir2 niy..b slalu saket dada..nape niy sayang ? sayang saket apew sebenarnyer ? b,,cyg tau b kuad kan2 ? b boleh punyer lawan penyakit 2..cyg slalu doakan b sihad2 jerx..cyg tak leyh tengox b saket camni .. b,,law bleh,,b bagi kat cyg saket 2 !  bia cyg yg saket..b tak yah saket ! b ! b jangan tinggal cyg k ! cyg luv u so much budax kecik !!!!
ingad agy time niyh..best sangad rse..cyg bhagia gyler nan b taw..b  tak pena mara2 cyg..tapy skunx ? nape b da brubah ? b slalu mara2 cyg .. cyg tau cyg tak shumell ! cyg tak sempurna di mate b..cyg tak kesah b nak anggap cyg niy papew pown..tpy satu jerx cyg nak b tau cyg sayangg b sngad2 ! cyg tak ley jaoh dari b..tapy npe b slalu mara cyg ? besar sngad kew ksalahan cyg ? b,,tady cyg na ckap kasar nan b .. cyg ckap 'aq , mg'..cyg mtk maaf .. cyg stres..b tetibe tak balas msj cyg..susa ke b nak gtaw cyg b bz ker ,, b adr keje ker .. susa ker nak gtaw cyg ? cyg mtk maaf sngad cakap kasar tady..bukan niat cyg ..cyg arap b ley sabar nan prangai cyg..b,,cyg wndu b taw..b,,cyg nak gtaw something kat b..law b da tak ckew cyg,,law b da adr owg len yang ley ganti tempat cyg,,b gtaw cyg k..cyg rela lepas b demi kbahagiaan b walaupown cyg ter seksa sngad !! cyg juz nak tegok owg yang cyg sayang bahagia..cyg xkesah cyg tak bahagia..b,,npe ek b brubah ? cyg tak mo b skunx ! cyg nak b yang cyg pena kenal dulu ! cyg cdey sngad cbb b da brubah..b da tak cam dulu..kte slalu gado .. cyg penat da gado nan b ..setiap kali kite gado,,cyg msti nak sebut prkataan  PUTUZ  ! cyg tak tau kenape...i luv u somuch dear !!!!!!!!!!!!